TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Adóhatóságok előtti képviselet

Ügyfeleinket adóhatósági ellenőrzés esetén képviseljük. Nem kell személyesen felkeresniük a NAV-ot, az elejétől a végéig intézzük Ön helyett az ügyet.


Adminisztrációs feladatok ellátása

Leltár adatok számítógépes adatfeldolgozása. Igény esetén ügyfeleink által megadott adatok alapján elektronikus számlák kiállítása és postázása.

Egyedi riportok, kimutatások készítése. Analitikus nyilvántartások vezetése.


Szabályzatok elkészítése

Minden gazdálkodónak az alábbi szabályzatokkal kell rendelkeznie

  1. Számviteli politika
  2. Értékelési szabályzat
  3. Számlarend
  4. Bizonylati szabályzat
  5. Leltározási szabályzat
  1. Selejtezési szabályzat
  2. Önköltség számítási szabályzat
  3. Pénzkezelési szabályzat
  4. Pénzmosás elleni szabályzat

Induló cégek szabályzatainak elkészítését vagy már meglévő szabályzatok aktualizálását is vállaljuk.


Vállalkozás indítási tanácsadás

Vállalkozna, de nem tudja, hogyan kezdje? Már elindította, de nem tudja hogyan tovább? Mi az első lépésétől segítjük Ügyfeleinket és válaszolunk kérdéseire, szakmai tanácsokkal látjuk el! Felmérjük Ügyfeleink helyzetét és számításba vesszük a terveiket, megtervezzük előre az adóévet. Ezek alapján a mindenkori legkedvezőbb adózási módot választjuk ki a személyre szabott tanácsadás keretén belül.


Hitel ügyintézés

Forgóeszköz hitel, folyószámlahitel, Széchenyi Kártya hitel vagy beruházási hitel kérelmek, lízingek összeállításában való közreműködés.


Digitális dokumentumkezelés

Internetes dokumentumkezelési szolgáltatásunk igénybevételével a könyvelésre leadott dokumentumok (bizonylatok, kivonatok, szerződések, és egyéb dokumentumok) vállalkozása számára kialakított tárhelyre feltöltjük, így Ön bármikor hozzáférhet bizonylataihoz. Ezzel időt és pénzt takarít meg, hiszen akár a világ másik végéről is elérheti internet kapcsolaton keresztül, így a szükséges információhoz azonnal hozzájut. Könyvelési szolgáltatásunkat igénybe vevő Ügyfeleink számára ez a szolgáltatás ingyenes.


Környezetvédelmi termékdíj ügyintézés

Még egy kötelezettség, amit leveszünk az Ön válláról. Ha az Ön vállalkozása is környezetvédelmi termékdíjra kötelezett, akkor jó helyen jár. A törvényi előírások szerint kialakítjuk a nyilvántartási rendszert, folyamatosan ellenőrizzük azt, elkészítjük bevallásait.

Ha nem tudja, hogy kötelezett-e, akkor is segítünk! Megvizsgáljuk vállalkozását és megmondjuk mi a teendője.


Ügyvédi partnerkapcsolat

Kft-t, Bt-t szeretne? Nem tudja hova forduljon, akkor a legjobb helyen jár. Cégalapítás irodánkon keresztül. Levesszük az adminisztráció terheit az Ön válláról.

Ügyvédi partnerünkön keresztül Önnek is elérhető jogi tanácsadást, szerződések megírását, felülvizsgálatát biztosítjuk.


EUTR regisztráció

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a kijelölt hatóság hazánkban, amely a faanyag nyomon követési rendszer működtetését és ellenőrzését végzi. Irodánk vállalja, hogy felülvizsgálja vállalkozását, és ha a kötelezettek körébe tartozik, úgy megkéri Önnek a szükséges azonosítót.


Élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallása

Kötelezett vagyok vagy sem? Segítünk eldönteni! Ellenőrzést folytatott a NÉBIH és valamit pótolnia kell? Segítünk pótolni! Könyvelője nem tudja, nem csinálja? Forduljon hozzánk bizalommal!


Zöldség-gyümölcs forgalmazó regisztrációja

Zöldséget, gyümölcsöt termel, árul, forgalmaz? Akkor Önnek már biztos van ilyen regisztrációja. Ha mégsem, akkor Irodánk segítséget nyújt a regisztrációban és az azonosító megigénylésében is.


EKÁER szám igénylés

A közúti árufuvarozáshoz kapcsolódóan EKÁER számot kell kérnie? Nem tudja, hogyan kell, de kérik Öntől? Irodánk az EKÁER számok megkérésében segítséget tud nyújtani vállalkozása számára.


FELÍR azonosító igénylés

A 2008. évi XLVI. törvény hatálya alá eső termékeket csak FELÍR azonosítóval rendelkező vállalkozásoktól lehet megvásárolni, akár feldolgozásra, tovább értékesítésre, szállításra vagy tárolásra átvenni. Ha Önnek még nincs FELÍR azonosítója, de kérik Öntől, akkor vegye igénybe Irodánk szolgáltatását.


E-építési napló vezetése

Cégeknek, magánszemélyeknek, építtetőnek és kivitelezőknek okozhat nehézséget az E-építési napló vezetése és a napi jelentések rögzítése. Szolgáltatásunk igénybevételével kapcsolatosan keressen bennünket bizalommal.


Arculattervezés

Megtervezzük Logo-ját, névjegykártyáját. Szórólapok, plakátok tervezése és elkészítése. Bélyegzők tervezését és készítését is vállaljuk. Ügyfeleinknek extra kedvezményt biztosítunk.