CÉGELEMZÉS, CÉGELLENŐRZÉS

Beszámolók elemzése

Tudta Ön, hogy egy közzétett beszámoló miatt megbízásokat bukhat el? Gazdálkodási adatait bárki lekérdezheti és megvizsgálhatja, ami negatív képet is festhet cégéről. Bemutatjuk, hogy az Ön cégéről mit látnak az üzleti partnerei!

Döntés előtt ál, hogy aláírja-e a szerződést? Igény esetén megvizsgáljuk az Ön leendő vagy jelenlegi partnereit.


Üzleti tervezés / üzleti terv készítés

Üzleti tervet kér szinte minden bank, hitelintézet, de egy lízinghez is meg kell előre terveznünk cégünk gazdálkodását a futamidőre. Mi vállaljuk üzleti tervek készítését! Ön elmondja mit tervez, mi szakmailag átlátjuk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján összeállítjuk Önnek vállalkozásának üzleti tervét.


Költség haszon elemzés

Vajon tudja Ön, hogy az egyes munkák, melyeket cége végez nyereséget vagy veszteséget termelnek? Sok kicsi, sokra megy! Hol lehetne változtatni és hol kell ezt megtenni, hogy veszteségből nyereség, nyereségből még nagyobb nyereség legyen?


Jövedelmezőségi vizsgálatok


Pénzügyi elemzések készítése


Vállalkozás-specifikus időszaki kimutatások

Ha Önnek saját vállalkozásában speciális, egyedi kimutatásokra van szüksége, akkor mi elkészítjük azokat.


KSH Elektra Statisztikai jelentések elkészítése


MEZO statisztikai jelentések elkészítése


Lezárt üzleti évek utólagos ellenőrzése / újrakönyvelése

Jobb, ha mi találjuk meg a hibát és nem a NAV! Sok esetben még nem késő felül vizsgálni az elmúlt éveket. Tapasztalatunk szerint akár több százezer forintot spórolhatunk meg egy bírságon vagy kérhetünk vissza a feltárt hiányosságok miatt az Adóhivataltól. Ha kétségei vannak a könyvelője munkáját illetően mi vállaljuk vállalkozása könyvelésének utólagos ellenőrzését. Minden esetben diszkréten járunk el! A feltárt hibákról Önt tájékoztatjuk, kijavításának módját, lehetőségét Önnel közöljük.